Politika zasebnosti

Odvetniška pisarna Špela Pavšič (v nadaljevanju prodajalec) pridobiva in zbira osebne podatke, ki so potrebni za namen izpolnitve pogodbe, izpolnjevanje zakonskih obveznosti ter izvajanje nudenih storitev. Prodajalec posveča varstvu osebnih podatkov izjemno veliko pozornost. V tem dokumentu so navedene vse informacije o podatkih, ki jih obdelujemo ter na kakšen način jih uporabljamo.

V primeru, da ste uporabnik naše platforme, zbiramo različne vrste podatkov kot npr. uporabniško ime in geslo, kontaktne podatke ter vaš napredek na platformi. V primeru vprašanj vezanih na obdelavo osebnih podatkov, lahko uporabnik prodajalcu napiše mail na: pisarna@pavsic-op.si

Obdelujemo naslednje podatke:

  1. Identifikacijske podatke: ime, priimek, uporabniško ime in geslo (s temi podatki se uporabnik identificira pri oddaji povpraševanja)
  2. Kontaktne podatke: e-pošta, telefonska številka (s temi podatki lahko prodajalec stopi v stik z uporabnikom)
  3. Nastavitve uporabnika: podatki o profilu, naročila na novice.
  4. Podatke o spletnih navadah: gibanje po spletni strani in napredek pri uporabi platforme.

Osebni podatki se hranijo za čas, ki je potreben za dosego namena ali pa do preklica privolitve uporabnika ter zakonsko predpisanega roka hrambe podatkov

V povezavi z osebnimi podatki uporabnika ima uporabnik številne pravice. Te pravice vključujejo dostop, pregled, izbris, omejitev obdelave, ugovor ali pritožbo.

https://pavsic-op.si/wp-content/uploads/2024/05/Asset-150.png
Parmova ul. 53, 1000 Ljubljana
+386 820 52 968

BREZPLAČEN POSVET

Vse pravice pridržane © 2024

Izdelava: Halo Računalničar